Ferestrele pentru mansarda Roto

Idei pentru o viata confortabila

Uneori ideile simple sunt suficiente pentru a trai si a te simti bine in caminul tau. Noi, la Roto, ne dorim ca oamenii sa viseze la proiecte reale, in care estetica si functionalitatea indeplinesc durabilitatea si eficienta pentru a redefini confortul trait cu spirit, lumina, tehnologie si design.

Produse Roto

Calitate premium pentru un standard

Suntem mandri de modul in care ne derulam afacerile si suntem mandri de cat am obtinut in aceasta calatorie. Astazi, ne putem lauda exclusiv cu abilitati de inginerie germane, care nu seamana cu nici una din lume si care pot stabili o calitate durabila, fiabila si continua. Eficienta energetica deosebita, utilizarea confortabila, precum si instalarea simpla sau durabilitatea speciala - asta face ca produsele noastre sa iasa in evidenta din multime.

Calitate premium pentru un standard.

Fereastra de mansarda rotativa

Designo R4

Este o completare perfecta pentru ferestrele de mansarda Designo R7d in mai multe puncte de vedere.
Designo R4 va performa bine ca o fereastra care indeplineste functiile de baza si ofera cel mai popular mod de deschidere in jumatatea axei de rotatie. Se actioneaza cu ajutorul unui maner situat in partea de jos a ferestrei. Fereastra poate fi echipata cu un bloc de izolare termica WD, care va oferi protectie impotriva pierderilor de caldura valoroasa pe timpul iernii.

Inspiratiile dvs. si solutiile noastre

Avantajele Designo R4 pe scurt

check

Functionalitate

Axa de rotatie pozitionata in jumatatea ferestrei permite aerisirea optima si iluminarea mansardei.

check

Utilizare confortabila

Actionarea usoara a tuturor functiilor ferestrei cu un singur maner inferior.

check

Eficienta energetica

Este posibil sa alegeti varianta ferestrei echipata cu un bloc de izolare termica WD si cu o pelicula de bariera impotriva vaporilor.

check

Usor de controlat

Fereastra de acoperis R4 este disponibila si in versiunea electrica, recomandata pentru zonele greu accesibile.

Confort si mai mare de utilizare.

Fereastra de mansarda cu pivot superior

Designo R7

Fereastra Designo R7 are axa de rotatie pozitionata in 3/4 a ferestrei care asigura o vizualizare nelimitata prin fereastra deschisa si acces liber la lumina naturala. In plus, acest produs permite sa se bucure de un confort ridicat de utilizare datorita posibilitatii de deschidere a ferestrei intr-o pozitie verticala, indiferent de inaltimea utilizatorului. Profilurile cu rame inguste ale ferestrei Designo R7 permit iluminarea perfecta a mansardei.

Inspiratiile dvs. si solutiile noastre

Avantajele Designo R7 pe scurt

check

Functionalitate

Deschidere confortabila intr-o pozitie verticala, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita axei de rotatie pozitionata la 3/4 din fereastra.

check

Utilizare confortabila

Actionarea usoara a tuturor functiilor ferestrei cu un singur maner inferior.

check

Siguranta

3 puncte de blocare - etanseitate si protectie sporita impotriva spargerilor.

check

Iluminarea mansardei tale

Profilurile cu rame subtiri ale Designio R7 inseamna o vedere nelimitata si un instrument de lumina naturala.

check

Instalare usoara

Setarea post-instalare a ferestrei inseamna ca fereastra acoperisului este perfect ajustata si intotdeauna setata corespunzator.

check

Protectie tripla

WDF R79 WD - elemente de „tripla protectie”: vitraj triplu, WD termo-bloc si film de bariera impotriva vaporilor garanteaza echilibrul energetic excelent al casei tale.

Functii clasice intr-o manopera cea mai inalta.

Fereastra de mansarda rotativa

Designo R6

Datorita axei de rotatie la jumatate din inaltimea cadrului, fereastra de acoperis Designo R6 este o solutie ideala pentru aerisirea eficienta a spatiilor auxiliare si pentru utilizarea in conexiuni multiple. Este un complement perfect pentru fereastra Designo R8. Fereastra are 4 puncte de blocare si cel mai mare grad de securitate 5. Designo R6 este o solutie ideala pentru cei care cauta tehnologie inalta, siguranta si stabilitate.

Inspiratiile dvs. si solutiile noastre

Avantajele Designo R6 pe scurt

check

Siguranta

Extrem de sigur, extrem de ermetic: stabilitate maxima si eficienta energetica datorita celor patru puncte de blocare.

check

Functionalitate

Aerisirea optima a camerei datorita axei de rotatie la jumatatea inaltimii cadrului.

check

Ergonomia

Aerisirea eficienta a camerelor si completarea perfecta a conexiunilor multiple.

check

Utilizare confortabila

Actionarea usoara a tuturor functiilor ferestrei cu un singur maner inferior.

check

Eficienta energetica

Ferestre cu economie de energie, adaptate la standardele caselor pasive garanteaza o temperatura optima in casa si facturi de incalzire mai mici.

check

Securitate

La cerere, geamul acoperisului poate fi echipat cu o incuietoare de deschidere, un maner blocabil si / sau sticla de siguranta laminata.

check

Usor de controlat

Fereastra de acoperis R6 este de asemenea disponibila in versiunea electrica, recomandata pentru zonele greu accesibile.

Functionalitate si eficienta energetica de top.

Fereastra de mansarda Top-hung

Konstrukcja R8

Aceasta fereastra are un loc special printre toate ferestrele de acoperis Roto. Se remarca prin cea mai inalta functionalitate datorita sistemului dublu de deschidere controlat de un singur maner. Fereastra are parametri de izolare termica ridicata, datorita carora poate fi folosita cu succes in constructii pasive eficiente din punct de vedere energetic. Designo R8 este o solutie perfecta pentru camera de zi, un loc in care aveti ocazia sa folositi pe deplin potentialul ferestrei.

Inspiratiile dvs. si solutiile noastre

Avantajele Designo R8 pe scurt

check

Functionalitate

Libertate maxima de miscare si functionare usoara datorita sistemului de deschidere dubla: functie inclinata si fixata in partea de sus.

check

Eficienta energetica

Solutii de termopan si solutii de economisire a energiei performante, adaptate la standardele caselor pasive.

check

Etanseitate

Extrem de stransa: stabilitate maxima si eficienta energetica datorita izolatiei noastre termice preinstalate (bloc WD) si filmului de bariera impotriva vaporilor.

check

Securitate

Sticla de siguranta laminata protejeaza impotriva vatamarilor cauzate de fragmente de sticla in timpul spargerii.

check

Siguranta

4 puncte de blocare si cea mai mare a cincea calitate de securitate, asigura o protectie suplimentara impotriva furtului.

check

Durabilitate

Profilul camerei din PVC armat cu fibre pentru o mai mare stabilitate, eficienta energetica si durata de viata lunga.

check

Utilizare confortabila

Actionarea usoara a tuturor functiilor ferestrei cu un singur maner inferior multifunctional.

check

Ergonomic

Sistemul de blocare inchide automat cadrul mobil al ferestrei in pozitia de curatare.

Ferestre pentru aplicatii speciale

wdl-r27-landing-page-international

WDL R27

Fereastra de mansarda cu evacuare de urgenta pentru spatii nelocuite

Un WDL R27 universal este o modalitate convenabila de a lumina si a ventila spatiile neincalzite si nerezidentiale. Are sticla de siguranta intarita din doua parti: exterioara si interna cu protectie la grindina. Limitatorul de deschidere permite blocarea cadrului ferestrei in unghiul de 90 °. Fereastra se poate deschide in sus sau lateral (deschidere la stanga sau la dreapta).


 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
wda-r3-landing-page-international

WDA R3

Fereastra de mansarda cu evacuare de urgenta, suspendata lateral

Fereastra de mansarda cu evacuare WDA R3 este esentiala oriunde trebuie ca mesterii sa obtina o iesire usoara pe acoperis - fara a compromite confortul. Schita ferestrei se deschide in lateral (deschidere la stanga sau la dreapta). Fereastra de mansarda pentru evacuare poate fi folosita cu succes in zonele de locuit, deoarece este echipata cu geamuri termoizolante care protejeaza camera de supraincalzire in timpul verii si pierderi de caldura in timpul iernii.
 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
wra-r5-landing-page-international

WRA R5

Fereastra de mansarda cu evacuare pentru fum


Certificata in conformitate cu standardul european EN 12101-2, fereastra cu evacuare pentru fum WRA R5 este o inovatie tehnica in materie de siguranta. Cu o deschidere electronica folosind doar un motor cu lant in partea superioara, fereastra se deschide automat in caz de incendiu pentru a permite o mai buna evacuare a caldurii si a fumului. Fereastra este echipata cu un bloc de izolare termica WD, care mareste masurabil parametrii de izolare a intregii componente, si permite economisirea costurilor de incalzire.

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right

Accesorii de sortiment

zro-landing-page-international

Rulor exterior

ZRO

Viata la mansarda poate fi atat de draguta: screening-ul termic eficient asigura ca ramane placut racoros vara, iar iarna caldura nu se pierde. Este in acelasi timp important pentru tine blackout-ul complet? Atunci, va recomandam rulourile Roto pentru exterior: eficacitate optima in confort si design. Ruloul ZRO pastreaza lumina, caldura verii si frigul iernii, afara. Ofera protectie suplimentara impotriva spargerii.
 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
zma-landing-page-international

Pentru ruloul de exterior

ZMA

Aveti camere de locuit sau de lucru in care doriti sa folositi lumina zilei? Vreti, in acelasi timp, sa nu se incalzeasca prea mult vara din cauza soarelui si sa aveti nevoie de protectie termica fiabila? Ruloul exterior Roto pastreaza caldura intr-un mod eficient si permite luminii sa intrein interior, fara stralucirea puternica a soarelui - conditii ideale pentru a va concentra pe munca dvs. si in timpul verii. Este confectionat din material rezistent la intemperii, rezistent la uzura si la murdarie.

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
zar-landing-page-international

Screen pentru exterior

ZAR

Ruloul exterior Roto Screen este solutia de baza care opreste caldura si lasa lumina placuta sa intre in interior. Accesoriul ZAR este usor de instalat din interior si ofera o protectie eficienta impotriva caldurii pe intregul sezon. In plus, este confectionat dintr-o tesatura de plastic de inalta calitate, rezistenta la intemperii si la murdarie.


 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
roto-roof_window_roller_blind_zrs_landing_page_new

Standard / Basic blind roller

ZRS

Multa lumina sau foarte putina lumina? Preferi sa fie luminoase camerele tale zi cu zi, dar si birou, fara a te deranja lumina puternica si privirile curiosilor din exterior? O solutie decorativa este varianta noastra ieftina de baza: jaluzea Standard sau Basic de la Roto. Este actionat manual, poate fi fixat in trei pozitii reglabile pe inaltime.


 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
roto-roof_window_exclusive_roller_blind_zre_landing_page_new3

Rulou exclusiv

ZRE

Vrei ca incaperile de locuit si de birou sa fie placut luminoase. Cu toate acestea, lumina stralucitoare, ametitoare ar trebui sa fie la un anumit nivel. Vrei sa stabilesti cata lumina ai vrea sa intre inauntu? Dar, in acelasi timp, nu vrei ca cineva sa poata privi in camera? Roleta noastra de zi ofera tesaturi translucide pentru camere prietenoase si luminoase. Este extrem de decorativ si protejeaza impotriva ochilor curiosi.

 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
roto-roof_window_zrv_roller_blind_landing_page_new3

Jaluzele cu rulou Blackout

ZRV

Cautati somnul reconfortabil in intuneric? Vreti sa daruiti copiilor  un pui de somn in zilele de vara, fara sa fie treziti de soare? Vrei sa te bucuri de un film acasa intr-o atmosfera de cinema, desi este inca lumina afara? Ruleta Roto Blackout este accesoriul ideal Roto pentru interior ori de cate ori este prioritara intunecarea camerei dvs. Tesatura captusita nu ofera nicio sansa razelor de lumina, iar ghidajul lateral din sinele de aluminiu impiedica patrunderea luminii in jurul marginilor.

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
Roto_roof_window_ZFA_pleated_blind_landing_page_new

Rulouri plisate

ZFA

Cautati un accesoriu deosebit de decorativ care va ofera suplimentar si intimitate? O varianta foarte populara si atractiva este ruloul plisat Roto Blind. Materialul ofera fiecarei camere o nota personala. Nuantele moi, cum ar fi albul, bejul sau griul deschis, creeaza o atmosfera clasica, discreta, in timp ce culorile vii, cum ar fi portocaliu sau verde, fac ca decorul sa straluceasca odata cu lumina incidenta. Aceste produse scalda camera intr-o lumina individuala. Jaluzeaua plisata Roto este disponibila si in tesaturi opace care pastreaza lumina.

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
roto-roof_window_venetian_blind_zja_landing_page_new3

Venetian Blind

ZJA

Exista situatii acasa in care doriti sa fiti flexibili. Uneori ai nevoie de multa lumina. Alte ori ai nevoie de reglarea luminozitatii in camera, protejandu-ti in continuare intimitatea pentru a nu te afla sub privirile curiosi. Prin schimbarea pozitiei placii, puteti controla gradul de lumina si protectia vietii private simplu si flexibil, in totalitate in conformitate cu nevoile dvs. individuale. Deoarece ZJA Venetian Blind este rezistent la umiditate, este ideal pentru baie si bucatarie.

 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right
pro_ssi_zri_lzzz_m_wz_zzz_143_des_roto_jasne

Protectie impotriva insectelor

ZRI

Iti place vara cand simticate o briza proaspata ce intra prin fereastra deschisa din camera - dar nu vrei insecte deranjante care sa zboare inauntru? Protejati-va casa impotriva oaspetilor neinvitati. Va recomandam jaluzelele de protectie Roto pentru insecte. Ceea ce este deosebit este faptul ca functioneaza atat ca solutie individuala, cat si in combinatie cu toate celelalte accesorii interioare Roto, de ex. jaluzea Roto blackout. Poate fi montat in cativa pasi foarte simpli. 

 

Mai multe informatiikeyboard_arrow_right

Grupul Roto

Geamuri si accesorii pentru acoperis Roto

The Roto Frank DST Vertriebs-GmbH este o divizie independenta a Roto Freank AG. Divizia are sediul cental in Bad Mergentheim, cu aproximativ 700 de angajati. Mai mult, ne putem lauda cu 3 locatii de productie ultra moderne. 1200 de oameni lucreaza pentru noi in toata Europa. Produsele noastre sunt vandute exclusivprin distribuitori specializati si profesionisti din domeniul acoperisurilor.

pdf
Brosura_Roto_2024_.pdf
pdf, 12 MB
pdf
Catalog_Roto_Designo_2024.pdf
pdf, 69 MB

Roto din 1935

Povestea noastra incepe din 1935, cand Wilhelm Frank, fondatorul companiei, a inventat primul produs industrial hardware Tilt&Turn.

In anii 1930, sectorul mecanic si hardware a produs numeroase inovatii care au sta la baza proiectelor pana in zilele noastre.

...

Spirit si putere inovatoare

Povestea noastra incepe din 1935, cand Wilhelm Frank, fondatorul companiei, a inventat primul produs industrial hardware Tilt&Turn.

In anii 1930, sectorul mecanic si hardware a produs numeroase inovatii care au sta la baza proiectelor pana in zilele noastre.

Sistemul hardware Tilt&Turn a fost punctul de plecare pentru un produs care, dupa aproape un secol, continua sa imbunatateasca traiul confortabil pentru locuintele din intreaga lume.

add_circle Show add_circle Close

Linii de productie

Roto este unul dintre brandurile de top din lume pentru gemuri de acoperis, accesorii si scari pentru mansarda. Cu trei locatii de productie ultre-moderne in Europa, dezvoltam, proiectam si producem produse premium inovatoare pentru economisirea energiei,...

Calitatea care nu cunoaste limite

Roto este unul dintre brandurile de top din lume pentru gemuri de acoperis, accesorii si scari pentru mansarda. Cu trei locatii de productie ultre-moderne in Europa, dezvoltam, proiectam si producem produse premium inovatoare pentru economisirea energiei, precum si pentru traiul confortabil din mansarda ta. Din 2001, sediul Roto Frank DST Vertriebs-GmbH este situatin in Bad Mergentheim cu peste 700 de angajati. A doua cea mai mare linie de productie este localizata in Lubartów, Polonia, unde 420 de persoane contribuie la dezvoltarea produselor Roto. In activitatea noastra de zi cu zi, urmam cu totii principiul de ghidare Roto: Flexibilitate ridicata, implicare si performanta.

add_circle Show add_circle Close

Roto in intreaga lume

Fie in Germania, Austria sau Elvetia, fie in Anglia, Franta sau Polonia: ferestrele de mansarda Roto dainuie in timp. Cu peste 20 de birouri de vanzari in toata Europa, Roto a stabilit cursul cresterii.

Mai mult, punctele noastre logistice di Europa,permit...

Solutii pioniere

Fie in Germania, Austria sau Elvetia, fie in Anglia, Franta sau Polonia: ferestrele de mansarda Roto dainuie in timp. Cu peste 20 de birouri de vanzari in toata Europa, Roto a stabilit cursul cresterii.

Mai mult, punctele noastre logistice di Europa,permit distribuirea marfurilor mai eficient. Acest lucru ne permitem sa raspundem mai rapid nevoilor regionale individuae.

Acum si in viitor, Roto are sediul in Germania ca locatie de afaceri, unde calitatea premium “german made” reprezinta toate lucrurile.

add_circle Show add_circle Close

German made

Roto Frank AG cu sediul central in Leinfelden-Echterdingen, langa Stuttgart, este un grup german de companii. Roto a crescut organic si constant pentru a deveni o companie mare si de renume.

Valorile noastre comune reprezinta identitatea care a permis...

Calitate premium

Roto Frank AG cu sediul central in Leinfelden-Echterdingen, langa Stuttgart, este un grup german de companii. Roto a crescut organic si constant pentru a deveni o companie mare si de renume.

Valorile noastre comune reprezinta identitatea care a permis companiei germane Roto sa devina lider.  Structura valorica a companiei noastre se bazeaza pe trei piloni:

 • Continuitate, rezultate si fiabilitate
 • Experienta, ambitia de a reusi si viziune
 • Cunostinte, abilitati si aptitudini de inginerie germana

Ca si trendsetter in tehnologie, Roto desvolta produse inteligente care va vor castiga increderea cu silutii precise si durabile.

Managementul productiei si al mediului, precum si logistica, sunt orientate pe valori germane, precum fiabilitatea, minutiozitatea si perspectiva.

Precizia germana in constructii si dezvoltare, precum si managementul calitatii si proceselor asigura servicii de inalta calitate la nivel mondial.

Implementarea consecventa a valorilor germane in standarde si norme de calitate, este ceea ce castiga increderea partenerilor si clientilor nostri.

Asta inseamna “german made”.

add_circle Show add_circle Close

Cinci motive pentru a alege Roto

Ferestrele de mansarda Roto sunt in mare parte pre-asamblate. Izolatie termica, film de bariera impotriva vaporilor si unghiul de instalare? Toate pre-montate! Afara din cutie si sus pe mansarda – exact asa.

 • Montaj rapid, sigur si de incredere
 • Condensare...

Asamblare usoara

Ferestrele de mansarda Roto sunt in mare parte pre-asamblate. Izolatie termica, film de bariera impotriva vaporilor si unghiul de instalare? Toate pre-montate! Afara din cutie si sus pe mansarda – exact asa.

 • Montaj rapid, sigur si de incredere
 • Condensare 0%, etansare 100%
 • Durabilitatea eficientei energetice   

Produsele Roto va vor castiga increderea chiar si in modelele standard cu eficienta energetica ridicata. Fie pentru renovare orienta spre  economisirea energiei, fie pentru a trai confortabil in constructii moderne. In orice caz, cu Roto, sunteti pe partea...

Eficienta energetica

Produsele Roto va vor castiga increderea chiar si in modelele standard cu eficienta energetica ridicata. Fie pentru renovare orienta spre  economisirea energiei, fie pentru a trai confortabil in constructii moderne. In orice caz, cu Roto, sunteti pe partea sigura!

 • Mai mult confort, mai putin cost
 • Microclimat excelent la locul tau
 • Sticla uscata, fara mucegai si umiditate


   

Pentru noi, parteneriatul inseamna a lucra impreuna cu incredere. De aceea, in cooperare cu partenerul nostru oficial din tara, respectam un singur principiu: construit de profesionisti – vandut de profesionisti – instalat de profesionisti. Doar pentru a va...

Parteneriat

Pentru noi, parteneriatul inseamna a lucra impreuna cu incredere. De aceea, in cooperare cu partenerul nostru oficial din tara, respectam un singur principiu: construit de profesionisti – vandut de profesionisti – instalat de profesionisti. Doar pentru a va oferi cele mai bune soltiisi sfaturi fiabile.

 • Încrederea
 • Competență
 • Suport

Accesorii interioare si exterioare disponibile pentru o protectie mai mare impotriva soarelui, caldurii si frigului. Conexiunile multiple includ mai multe posibilitati de utilizare a luminii naturale. Ferestrele de mansarda echipate cu actionare electrica sunt...

Functionalitate

Accesorii interioare si exterioare disponibile pentru o protectie mai mare impotriva soarelui, caldurii si frigului. Conexiunile multiple includ mai multe posibilitati de utilizare a luminii naturale. Ferestrele de mansarda echipate cu actionare electrica sunt cele mai bune solutii pentru zonele greu accesibile.

 • Viață confortabilă
 • Iluminare eficientă
 • Control ușor

Angajamentul nostru puternic – chiar si pana la 15 ani de garantie *. Cu Roto nu va asumati niciun risc. O calitate unica „german made”: numai cele mai bune materiale si manopera.

 • Fiabilitate si durabilitate
 • Pacea sufleteasca
 • Siguranta si securitate

Not...

Germanul a facut calitate

Angajamentul nostru puternic – chiar si pana la 15 ani de garantie *. Cu Roto nu va asumati niciun risc. O calitate unica „german made”: numai cele mai bune materiale si manopera.

 • Fiabilitate si durabilitate
 • Pacea sufleteasca
 • Siguranta si securitate

Notite
* Garantie de 15 ani impotriva sticlei sparte datorata grindinei pentru ferestrele cu geamuri exterioare din sticla de siguranta, ruperea armaturilor, precum si ruperea cadrului.

add_circle Show add_circle Close

Contactati partenerul oficial Roto

Intrebari sau sugestii? Apreciem parerea dumneavoastra!

V-ar placea sa fiti sfatuit in mod competent si amplu cu privire la produsele Roto? Doriti sa vi se transmita informatii suplimentare? Cautati un dealer specializat in apropierea dvs. sau aveti nevoie de un acoperis profesionist pentru a va instala fereastra de mansarda? Daca da, Partenerul nostru Oficial din Romania este incantat sa va ajute la intrebarile dvs.


Va rugam sa completati toate campurile marcate cu *.

S.C. UNIMAT S.R.L.
Mihai Viteazu 2B
557260 Selimbar
Romania
https://fereastrademansarda.ro/
https://www.unimat.ro/

Vanzari, Logistica
Tel / WhatsApp: +40 738 764 453
Tel. +40 269 560 216

Departament tehnic
Tel / WhatsApp: +40720 110 145

Email: roto@unimat.ro
           roto.logistica@unimat.ro

Informații suplimentare: keyboard_arrow_right
autorenew